Ne7WoRk Админ
Брой мнения : 104 Join date : 25.08.2009 Age : 28 Местожителство : Сопот
| Заглавие: Какво се крие под Ctrl+V? Сря Авг 26, 2009 4:12 am | |
| | |
|
Yoh Asakura Админ
Брой мнения : 37 Join date : 25.08.2009 Age : 33
| Заглавие: Re: Какво се крие под Ctrl+V? Сря Авг 26, 2009 4:17 am | |
| Ако желаеш посети дискотеката ми Който иска да организира парти или сватба,,нека ми пише!Цената е по договаряне.Ако е на сватба,,вероятно 2 жълтички,,една от мъжа и една от жената,,ако е парти,,само една жълтица.Ако се договорим,,може и безплатно. Внимание!В сайта има две луди!Те са: www.jivotno.com/matilda и www.jivotno.com/tinity ,,както и второто животно на matilda- www.jivotno.com/Hristosko те псуват,,правят фалшиви скайпове на известни жовотни,,както направиха на мен! Този скайп: e3mma_skypee или нещо такова,,НЕ Е МОЙ!Те лъжат и обиждат,,моля ви животинки,,помогнете ми да ги елеминираме завинаги от сайта!Ето и скайповете им: hrisi_tg (на tinity) и reni_emi8 на matilda!Моля ви,,помогнете ми да ги спрем!За повече инфо ми пишете съобщение!Който иска да ми помогне,,да разпространи това или да си го сложи в описанието! Моля те приеми другото ми животинче за другарче- www.jivotno.com/Jai-ho ,,няма да мога да ти върна тази жълтица,,но ще се радвам да ми дадеш. Ако желаеш посети кварталът ми Който иска да се премести в него,,да ми драсне едно Лично Съобщение. | |
|
Len Tao Крал на Шаманите (Шеф)
Брой мнения : 96 Join date : 25.08.2009 Age : 26 Местожителство : Карлово
| Заглавие: Re: Какво се крие под Ctrl+V? Сря Авг 26, 2009 5:15 am | |
| yőh à§àĶu à :D | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво се крие под Ctrl+V? | |
| |
|